Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pekači za vaflje in palačinkarji Krampouz

Pekači za vaflje in palačinkarji Krampouz

20. maj 2019

Palačinkarje podjetja Krampouz slovenski trg že dodobra pozna, saj so razširjeni po naših restavracijah in gostinskih obratih, kjer kuharje in slaščičarje navdušuje enostavna uporaba ter vedno enaki kvalitetni rezultati.

Novi pekači za vaflje pa so nas navdušili tudi zaradi novosti, ki vključujejo model za pečenje Bubble vafljev ali vafelj lizik, ki jih lahko zapečemo direktno na lesene palčke in takoj ponudimo gostu.

Francosko podjetje Krampoutz pa nam je v preteklih dneh v naših prostorih predstavilo tudi celotno ponudbo profesionalnih pekačev za vaflje in ostalih pripomočkov, ki bodoizboljšali izkušnjo vsem gostincem, ki radi vedno znova presenetijo in navdušijo svoje sladkosnede goste.

Vaflje lahko v Krampouz pekačih pečete v različnih oblikah, saj so vam na voljo v zajetnem številu izvedb, ki omogočajo pripravo veliko variant, vse od klasičnih belgijskih vafljev in testa za domače kornete do nizozemskih mini palačink Poffertjes.

Če želite tudi vi vrhunske rezultate pri peki palačink in vafljev si bolj podrobno oglejte našo ponudbo na https://gastronom.si/produkti/termicna_oprema/namizne_naprave/aparat_za_peko_palacink/
Za vse dodatne informacije glede Krampouzovih naprav ali ostale profesionalne gostinske opreme smo vam z veseljem na voljo, zato ne odlašajte s sporočilom ali klicem.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.