Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Prodajno izobraževanje v Nemčiji

Prodajno izobraževanje v Nemčiji

30. maj 2019

Profesionalna gostinska oprema in njen razvoj je živ proces in zahteva nenehno izobraževanje. Pri nas se zavedamo kako zelo pomembno je, da sledimo novostim, tako na servisnem, kot tudi na prodajnem področju.

Kaza sistemi - ekipa prodajnega oddelka, je takoj po prvem maju obiskala podjetje Bartscher v Nemškem Paderbornu. Bartscher je eden izmed največjih Evropskih dobaviteljev na področju profesionalne gostinske opreme. Njihov prodajni program je sestavljen iz najrazličnejših namiznih profesionalnih gostinskih naprav in mnogih inovativnih rešitev, skratka vsega, kar moderna funkcionalna kuhinja potrebuje za njeno učinkovitost. Na obisku pri njih, smo si ogledali sodobno skladišče z več kot 9000 paletnimi mesti in 15.000 kvadratnimi metri skladiščnega prostora. Ravno zaloga vseh aparatov je ključna za gostince, za katere je vsak del kuhinje zelo pomemben za normalno delovanje, mi pa jim vse to lahko zagotavljamo v najkrajšem možnem času ravno zaradi dobro založenih skladišč.

Hladilne vitrine, hladilne omare, čeljustni žari, mikrovalovne pečice, žari, indukcijski kuhalniki, blenderji, salamandri, pečice, vse to in še več je mogoče v njihovem razstavnem salonu pogledati in preizkusiti. Celoten prodajni program na enem mestu.

Kvaliteta pa je tista, ki je poleg dobro založenih skladišč in raznolikosti programa, za kupca najbolj pomembna. Bartscher ima v svojih prostorih ločen prostor namenjen testiranju kvalitete prodajanih artiklov, kjer pripravijo za posamezne aparate oteženo okolje in jih glede na to prilagajajo, da zagotovijo najbolj optimalno delovanje tudi v zahtevnih pogojih, ki so v vsaki kuhinji zagotovo nenehno prisotni.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na info@kaza-sistemi.si ali na telefonski številki 01 23 55 047.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.