Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Od projektiranja do izvedbe - Market by the lake

Od projektiranja do izvedbe - Market by the lake

10. julij 2019

Gostinska profesionalna oprema na ključ – govorimo o celostni izvedbi, ki nas vodi od projektiranja vse tja do izvedbe in kasneje tudi do rednega servisa celotne opreme, ko je to potrebno. Pri tovrstnih projektih je potrebno ugotoviti kaj so temeljni cilji stranke, kaj si želi in kaj pričakuje. Kvalitetno, okusno in naravno – to so glavna 3 načela, ki se jih drži naša stranka ZAKLADI d.o.o., ki že leta skrbi, da lahko v Organic garden, v centru Ljubljane dobimo nekaj naravnega in okusnega, predvsem pa so znani po svojih ''barvnih'' burgerjih. Veseli in ponosni smo, da jih lahko spremljamo na njihovi poti, ki nas je pred kratkim pripeljala na Bled, kjer je prejšnji teden vrata odprla nova poslovalnica, MARKET BY THE LAKE.Projekt MARKET BY THE LAKE smo začeli s svetovanjem in usklajevanjem glede postavitve prostora. Naši fantje iz oddelka projektive so skupaj s stranko temeljito preučili proces delovanja in celoten načrt pripravili najbolj optimalno.

Hladilni oziroma zamrzovalni del, je za ohranjanje svežine izdelkov najbolj pomemben. V tem primeru gre za stranko, kjer je večina ponudbe sestavljena iz veganskih in vegeterjanskih jedi. To za nas pomeni, da je potrebno priskrbeti ogromno hlajenega skladiščnega prostora. Pri tem je izjemno pomemben prav način hlajenja, ki zagotavlja kvalitetno shranjevanje tudi tistih najbolj občutljivih sestavin. Za zagotavljanje tega cilja, smo na objektu postavili veliko kombinirano hladilno – zamrzovalno komoro. Hkrati pa smo hladilni sistem te komore povezali skupaj še z vsemi ostalimi hladilnimi elementi na objektu, ki se hladijo z enim skupnim Multipack sistemom. Tak sistem je sestavljen iz scroll kompresorja, ki velja za zelo tih, zmogljiv ter neobčutljiv, ne glede na to koliko hladilnih enot deluje hkrati. Tako smo zagotovili varen sistem, ki je pregleden in omogoča natančen nadzor ter je dolgotrajno zagotovo najboljša rešitev. Varnost se zagotavlja predvsem iz vidika lociranja samega sistema, kar pomeni da je oddaljen od možnih fizičnih poškodb ter umazanije in je lociran v senčnem prostoru zunaj objekta. Hkrati se s tem zagotovi dodaten shranjevalni prostor, saj v samih pultih prostora ne zavzemajo kompresorji in le ta prostor lahko namenimo shranjevanju.

Delovna površina, inox delovni pulti, hladilni pulti, vozički, regali in drugi elementi iz nerjavečega jekla, skupaj z namiznimi napravami sestavljajo proces priprave. Nepogrešljive namizne naprave so zagotovo salamoreznica, palični mešalnik, mikrovalovna pečica, rezalnik sadja in zelenjave, planetarni mešalnik, pacojet in še mnoge druge. Iz priprave pa se prestavimo v samo izdajo.Izdajna linija je iz strani stranke opremljena z linijo nizkih hladilnih vitrin, izdelanih po meri. Prav posebna izkušnja pri tej izdajni liniji pa je pekarska peč proizvajalca Fines – linija HTB, ki je postavljena v samo izdajno linijo in obratuje direktno pred očmi stranke. Hladilne in zamrzovalne vitrine – TAKE AWAY so razporejene po celotnem marketu – BY THE LAKE, ki so namenjene za izdelke, ki si jih stranke postrežejo kar same.

Kvaliteta je vsekakor najpomembnejša. Kaj pa izgled? Tudi na to dajemo velik poudarek in skušamo objekt narediti čim bolj prijeten tudi za oči stranke. Vsi vemo da je nerjaveče jeklo tisto, ki vlada v vseh gostinskih obratih in profesionalnih kuhinjah. Od tega vsekakor ne odstopamo, saj gre za zelo vzdržen material, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo elementom, kljub velikim obremenitvam. Včasih pa je želja, da prostor naredimo bolj topel in prijazen, to izvedemo s pomočjo steklenih detajlov in z interierjem. Pri vsakem objektu posebej se potrudimo, da ugodimo vsem željam stranke.

Projektiranje, svetovanje, izvedba, vse to vam lahko nudimo in z veseljem sporočamo, da se ne bojimo velikih ali zahtevnih projektov, saj nam vsak predstavlja poseben izziv. No tukaj pa se naša zgodba z vami ne konča. Sledimo vam tudi naprej, kjer z veliko servisno ekipo skrbimo za to, da vaše delo poteka nemoteno tudi v trenutkih, ko gre kaj narobe. Veseli smo, ko na otvoritvah vidimo vesele obraze zadovoljnih strank, kar je za nas zagotovo najboljša nagrada. Za več informacij smo na voljo na info@kaza-sistemi.si.

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.