Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Hladilne komore in komore po vaši meri

Hladilne komore in komore po vaši meri

09. oktober 2019

Vodilni na trgu hladilnih komor
Ponujamo najobsežnejšo paleto modularnih hladnih komor za zagotovitev prave hladilnice za vaše potrebe.

Kaza sistemi d.o.o. izdeluje in dobavlja:

  • hladilnice za živilsko industrijo (komore za pekarne, komore za mesnice, komore za slaščičarne, ...),
  • hladilne in zamrzovalne komore za industrijske kuhinje v restavracijah, hotelih, šolah, domovih upokojencev,
  • komore za farmacijo,
  • komore za trgovine

Kaza sistemi z več strokovnega znanja kot kateri koli drugi ponudnik hladilnic na trgu. Zanesete se lahko, da bomo ponudil najboljše nasvete in najboljšo rešitev za vaše podjetje.
Ponujamo veliko možnosti izbire panelov, vrat in hladilnih sistemov, s katerimi hladilnice Kaza sistemi postanejo idealne tako za postavitev znotraj vašega objekta kot tudi zunaj.

Določitev hladilnice
Namen uporabe, Temperaturni režim in dodatna oprema
Hladilna komora, Zamrzovalna komora, Šok komora za hitro ohlajevanje, Šok komora za hitro zamrzovanje, Zorilna komora, Vzhajalna komora...
Strokovna ekipa izkušenih serviserjev in hladilničarjev Kaza sistemi vam bo svetovala dodatno opremo specialnih komor glede na zahteve uporabnika.

Dimenzija komore
Če razmišljate o skladiščenju velike količine hrane, nakup hladilnih omar ali pultov ne bo stroškovno učinkovit. Ključnega pomena za zagotovitev, da je vaš nakup v skladu s trenutnimi in dolgoročnimi operativnimi zahtevami je ta, da se hladilnica izkoristi v celoti.
Če prejmete večje količine mesa / rib ali zelenjave le enkrat ali dvakrat na teden, ne pa dnevno, potem je dodatni prostor hladilnice zagotovo najbolj primeren in stroškovno učinkovit.
Če proizvajate večje količine prehrambnih polizdelkov, izdelkov, sladoleda itd., uskladite velikost hladilnice z dinamiko izdaje blaga in se zavarujte pred morebitnim pomanjkanjem skladiščnih kapacitet ali neracionalni porabi energije neizkoriščenih skladiščnih kapacitet.

Hladilni sistem
Strokovni kader Kaza sistemi v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci hladilniških komponent na svetu skrbno načrtujemo vsak hladilni sistem in zagotovimo zanesljivo uporabo komore ter optimalno porabo energije.
Glede na temperaturne obremenitve okolice, zračnost prostora, oddaljenost agregata od hladilnice, pogostost odpiranja vrat, zahtevan temperaturni režim ter druge zahteve in vplive, vam bo strokovna ekipa izkušenih serviserjev in hladilničarjev Kaza sistemi svetovala optimalno izbiro hladilnega sistema.
Obstajata dve glavni vrsti hladilnega sistema, ki sta povezani s hladilnicami. Vgrajen hladilni agregat oz monoblock izvedba, ki ima sistem nameščen na sami hladilnici, ter oddaljen agregat oz split sistem, ki je nameščen stran od hladilnice običajno na zunanji steni ali strehi objekta.
Priporočen in zanesljivejši je oddaljen hladilni sistem, ki je lahko sestavljen iz enega ali več agregatov. Hladilni sistemi z več agregati, duopac ali multipac se uporabljajo za večje hladilne ali zamrzovalne kapacitete bistveno pa je da sistem agregatov zagotavlja nemoteno in optimalno delovanje.
Vsaki stranki ponudimo ustrezno opremo glede na zahtevano kapaciteto, učinkovitost, varčnost in cenovni razred ponujamo tri vrste agregatov: batne, vijačne ali scroll.

Dodatna oprema
Strokovni kader Kaza sistemi na področju hladilnih sistemov priporoča vgradnjo sistema za povratno zajemanje odpadne energije s pomočjo katerega izkoristite odpadno energijo/toploto agregata za nadaljnjo uporabo. S tem poskrbite za stroškovni prihranek energije ter razbremenitev okolja.
Nudimo tudi nadzorni sistem, ki omogoča spremljanje temperaturnih nihanj na vseh hladilnih enotah v vašem objektu in vam je v pomoč pri beleženju HACCAP podatkov. Centralni nadzorni sistem je zagotovo dobra izbira saj vam javlja vse morebitne manjše in večje napake in tako preprečite stroške izpada posameznih točk hladilnega sistema. Poleg beleženja in javljanja napak na računalnik pa se lahko odločite tudi za javljanje na vaš mobilni telefon in imate 100% nadzor.
Na voljo tudi širok izbor regalov.

Vrata in paneli
Na voljo je velika izbira modelov vrat pri vseh pa je pomembno, da pravilno izberete velikost varat in način odpiranja.
Velikost vrat hladilne komore je potrebno izbrati optimalno. Prevelika hladilniška vrata pomenijo večje izgube energije ob odpiranju komore, premajhna pa moteno manipulacijo. Vprašati se je potrebno kako in kaj bomo vnašali v hladilnico (velikost vozička, zaboja, palete...).

Komore sestavimo iz panelov standardnih debelin 8, 10, 12, 14 cm (po želji tudi več ali manj). Standardni paneli komor so obojestransko kaširani s pločevino v beli barvi ali pa obloženi z inox pločevino. Poleg standardnih pa so na voljo tudi plastificirani, ki se uporablj

Brezplačno svetovanje in načrtovanje komore
Strokovna ekipa projektnega teama in certificiranih hladilniških strokovnjakov vam nudi svetovanje, montažo in servis hladilnih komor in hladilnega sistema. Ob prvem srečanju zberemo vse informacije o zahtevah in pričakovanjih in vas vodimo skozi vse pomisleke. Svetujemo vam in predstavimo rešitve, ter pomagamo izbrati hladilnico Kaza sistemi, ki je prava izbira za vaše podjetje zdaj in za prihodnja leta.

Izvedba dostave in montaže
Nudimo celovito ponudbo na področju industrijskega hlajenja za skladiščenje, zorenje, vzhajanje, hitro ohlajevanje in hitro zamrzovanje.
Sledimo novostim in iščemo ustrezno rešitev za stranko. Zastopamo priznane in uveljavljene Evropske proizvajalce.

Izkušeni, strokovno usposobljeni in zaupanja vredni ljudje. Stremimo k temu, da našim strankam nudimo hitre odgovore in pravočasno dobavo, ter vso tehnično podporo in izobraževanje.

Dobro organizirana ekipa strokovnjakov poskrbi za kvalitetno montažo hladilnega komore in zagon hladilnega sistema ter vse opreme. Termin montaže je skrbno prilagojen delu stranke in delovnim pogojem na objektu.

Projektiranje, svetovanje, izvedba, vse to vam lahko nudimo in z veseljem sporočamo, da se ne bojimo velikih ali zahtevnih projektov, saj nam vsak predstavlja poseben izziv. No tukaj pa se naša zgodba z vami ne konča. Sledimo vam tudi naprej, kjer z veliko servisno ekipo skrbimo za to, da vaše delo poteka nemoteno tudi v trenutkih, ko gre kaj narobe. Veseli smo, ko na otvoritvah vidimo vesele obraze zadovoljnih strank, kar je za nas zagotovo najboljša nagrada. Za več informacij smo na voljo na info@kaza-sistemi.si.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.