Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Taurus Mycook – vaš novi kuhinjski pomočnik

Taurus Mycook – vaš novi kuhinjski pomočnik

14. oktober 2019

Mycook 1.8, proizvod španskega podjetja Taurus, je profesionalni kuhinjski pripomoček, ki zmogljivosti različnih kuhinjskih naprav združuje v enem.

Z edinstveno tehnologijo na osnovi indukcijskega gretja lahko pri 1800W doseže temperature do 120°C, kar pomeni hitrejše kuhanje, hkratno izvajanje različnih procesov obdelave živil in pripravo velikega števila receptov, ne glede na njihovo zahtevnost.

Mycook 1.8 tako omogoča sekljanje, rezanje, drobljenje in ribanje. Poleg tega lahko z Mycook 1.8 pripravimo juhe, omake, pireje, emulzije, različna olja in nenazadnje tudi sadne in zelenjave sokove ter smoothije. S posebno funkcijo lahko testo za kruh, pizzo ali pecivo zgnetemo v le nekaj minutah. Z priloženo metlico lahko stepemo smetano, s pravilno izbiro programa pa celo skuhamo testenine. S priloženima dvema 2-litrskima posoda ni potrebe po hitenju s pomivanjem, saj lahko dva postopka končamo enega za drugim.
Podjetje Taurus pa v svojem programu nudi tudi blender za zamrznjena živila Rowzer Plus, kompaktni sous-vide kuhalnih Roner Clip, vakuumirne naprave in vso potrebno dodatno opremo.

Če si želite Mycook 1.8 ali ostale Taurus naprave čimprej zagotoviti za uporabo v vaši kuhinji, nas kontaktirajte preko telefona ali spletnega obrazca.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.