Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Večnivojsko pečenje v polnem sijaju

Večnivojsko pečenje v polnem sijaju

04. marec 2020

Vector večnivojska pečica je nova naprava ameriškega proizvajalca Alto-Shaam, ki že več kot 60 let na trg uvaja nove rešitve za termično obdelavo hrane, ki s svojim intuitivnim in zanesljivimi oblikovanjem, kupcem omogoča večjo donosnost naložbe in popestritev menija.
Pečica Vector je zadnja v vrsti inovativnih Alto-Shaam produktov. Glavna prednost pečice je večnivojsko pečenje različnih jedi hkrati, ob tem pa ne pride do mešanja vonjav.

Vector peče na 4 nivojih z različno temperaturo hkrati.

Pečice Vector ne moremo primerjati z nobeno drugo, saj je zmožna kuhanja do štirih različnih jedi hkrati brez prenosa okusa ali vonjav. Izkoristite moč štirih pečic v eni, s tem da nadzirate temperaturo, hitrost ventilatorja in čas pečenja za vsak nivo posebej.

Na enem nivoju pecite rogljičke, na drugem pico, na tretjem rebrca z žar omako in na četrtem svoje vrhunske čokoladne fondante. Seveda vse to na različnih temperaturah! Ko je jed pečena, brez slabe vesti odprite vrata in jo postrezite, saj vertikalna zračna zavesa prepreči uhajanje temperature in mešanje okusov.

Vector ne potrebuje priklopa vode.

V popolnosti lahko izkoristite svoj prostor in zmanjšate stroške montaže in uporabe, saj ne potrebujete dovoda vode ali odtoka, predpriprave vode s filtri ter s tem povezanih stroškov vzdrževanja.

Vector deluje brez nape.

Vector pečica serije H je idealna rešitev za vsakršno kuhinjo, še posebej pa se obnese tam, kjer ste omejeni s prostorom, saj ni potrebe po montaži dragih nap.

»Structured Air Technology«

Skrivnost Vectorja je v t.i. »Structured Air« tehologiji, ki zrak v pečico dovaja pri veliki hitrosti in v navpični smeri od zgoraj in spodaj. Da - za vsak nivo posebej! Optimiziran pretok zraka in usmerjena toplota poskrbita za hitrejše in bolj enakomerno kuhanje z vedno enakim rezultatom.

Vector ima enostaven uporabniški vmesnik, ki ga upravljate preko velikega zaslona na dotik. Recepte lahko ustvarjate in shranjujete sami, jih organizirate v mape ali menije, prilagajate pa jih lahko tudi med pečenjem.
V zadnjih tednih smo kupcu v Sloveniji dobavili prvo Vector pečico, ki pa smo jo prej seveda tudi preizkusili in povemo vam lahko, da smo nad njo več kot navdušeni. Ko se boste odločali za nakup Vector pečice, se bomo z veseljem dogovorili za ogled pečice med delovanjem in to navdušenje delili z vami.

 

Za vse informarcije, velikostih in tipih pečice nam pišite na info@gastronom.si.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.