Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Neustavljivi tudi v tujini!

15. julij 2020

Nov trgovski center Bingo v Sarajevu smo opremili s termično in hladilno opremo najvišje kvalitete, ki bo kupcem nudila hitro in okusno pripravljene jedi.

V preteklih mesecih smo sprojektirali in montirali termično in hladilno opremo za najnovejši trgovski center Bingo v Sarajevu. Ker z našimi partnerji aktivno sodelujemo tudi pri opremljanju trgovin, smo z veseljem sprejeli izziv in se lotili pomagati pri udejanjanju ene izmed največjih gradenj v trgovinskem segmentu na tem območju.

bingo2                                   

V podjetju Kaza sistemi izvajamo projekte hladilnih sistemov, hladilnih in zamrzovalnih komor ter projektiramo industrijske velike kuhinje, pomivalne linije, točilne linije, termične bloke ter trgovinske vitrine in ostalo opremo.

Za posamezne stranke pa skupaj s partnerji izvajamo tudi načrte notranje opreme za lokale, načrte strojnih inštalacij prezračevanja in HACCP načrte. Pomagali vam bomo pripraviti vso potrebno dokumentacijo od začetnega idejne zamisli pa do končnega projekta tehnologije.

Če bi želeli, da sprojektiramo in opremimo tudi vašo kuhinjo ali trgovino, nas lahko pokličite na 01/235 50 47 ali pa nam pišete na info@kaza-sistemi.si.

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.