Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Potrebujete nov profesionalni pomivalni stroj? Na zalogi pri nas. Dobava možna takoj.

Potrebujete nov profesionalni pomivalni stroj? Na zalogi pri nas. Dobava možna takoj.

11. maj 2022

Kot vodilni partner na področju profesionalne pomivalne tehnike vam zagotavljamo vrhunsko svetovanje, montažo in servis pomivalnih strojev priznanih dobaviteljev. Na podlagi večletnih izkušenj lahko trdimo, da je Meiko vodilni proizvajalec pomivalnih strojev najvišjega kakovostnega razreda, odlične rezultate pomivanja pa zagotavljajo tudi pomivalni stroji proizvajalca Colged.

Situacija na trgu je na trenutke nepredvidljiva, zato smo se hitro prilagodili temu stanju. Ker je naša glavna skrb zadovoljstvo strank, vam želimo zagotoviti optimalne dobavne roke za pomivalne stroje in ostalo opremo. Zato smo si za nekaj najbolje prodajanih pomivalnih strojev naredili večjo zalogo v skladišču.

Med najbolje prodajanimi pomivalnimi stroji so:

Pomivalni stroj za kozarce Meiko M-iClean US

Pomivalni stroj za kozarce Colged TopTech 34-23D

Pomivalni stroj za belo posodo Meiko M-iClean HM

Haubni pomivalni stroj TopTech 38-23 D

Preverite, kateri pomivalni stroji so na voljo

Pomivalni stroji so dobavljivi takoj. Stroje si lahko ogledate in izberete v našem salonu na Trpinčevi 37a v Ljubljani. Za ponudbo na pišite na prodaja@kaza-sistemi.si ali pokličite na 01/2355597.

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.