Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NABOO 5.0 kombinirana pečica

NABOO 5.0 kombinirana pečica

Lainox

Proizvajalec: Lainox

Več informacij

Zaloga: na voljo


Najboljša kombinirana pečica Lainox doslej.

Profesionalna pečica za vašo restavracijo, primerna za vse zahteve

Odkrijte, kako pečete na žaru, prepražite, pečete in kuhate na pari s profesionalno ponudbo pečic Naboo.

Da bi ustvarili Naboo 5. 0, smo združili vse svoje izkušnje in vse svoje znanje, da bi ustvarili najboljšo kombirnirano pečico doslej v Lainoxu. Presegli smo meje hitrosti, učinkovitosti, inteligence, robustnosti, povezljivosti, velikosti, fleksibilnosti in moči. Nehali smo razmišljati o ovirah in se osredotočili na cilje, ki smo jih želeli doseči.

Nadzor, ki vam omogoča namanjšo porabo energije.

Zahvaljujoč Energy Monitorju Naboo omogoča pregledno spremljanje porabe električne energije, plina, vode in detergentov, vključno z vsemi prejšnjimi postopki kuhanja do zadnjega leta. Poleg tega, če je Naboo povezan z Nabookom (Lainox Cloud), je porabo mogoče spremljati tudi na daljavo.

Pametni diagnostični sistem - je tehnologija sodelovanja Naboo 5. 0, ki vam omogoča izvajanje diagnostike na 11 funkcionalnih točkah. Ohranja vašo opremo vedno na najvišji ravni, tako da vas takoj opozori v primeru nepravilnosti.

Pametni sistem razsvetljave - je na voljo na Nabooju 5. 0 (neobvezno), vizualno komunicira z RGB barvami in omogoča razumevanje, s samo pogledom, kdaj je treba opraviti delo. Kuhalna komora zasveti zeleno, ko je čas za nalaganje, spremeni se v utripajočo belo lučko, ki označuje, kakšno raven izvlečka za kuhanje na več ravneh, med fazo pranja pa kuhalna komora postane modra.

Pametni nadzor kemikalij -  zahvaljujoč inteligentnim senzorjem, nameščenim v pralnem sistemu. Poraba detergenta je natančno nadzorovana tako, da vas opozori, ko ga bo zmanjkalo, in predlagate ustrezno pranje za količino preostalega detergenta.

Pameten - naboo 5. 0 vam ponuja Naboo trenerja, pravega virtualnega asistenta, ki vam svetuje v fazah kuhanja. Predlaga najprimernejši cikel pranja za tek ali vas celo obvesti, kdaj je potrebno vzdrževanje. Inteligentni energetski sistem nadzoruje porabo energije glede na količino hrane, ki se kuha, hkrati pa zagotavlja, da temperatura ostane natančna in stabilna. Ekskluzivni nadzorni sistem autoklima nadzoruje idealno klimo zagotavlja odlično kakovost kuhanja v vsakem trenutku

Hiter - zmogljiv generator pare omogoča izjemno hitrost pri kuhanju. V samo 7 minutah je pripravljena obremenitev brokolija in v modelu Naboo 5. 0 101, v kombiniranem načinu, 24  piščancev je pripravljenih v samo 30 minutah. Poleg tega je z novim sistemom Fast Dry Boosted razvlaževanje kuhalne komore še hitrejše, kar zagotavlja popolno hrustljavost in gratiniran zaključek vsakič.

Učinkovito - ekskluzivna funkcija Naboo 5. 0 je Energy Monitor, ki vam omogoča spremljanje in jasen prikaz porabe energije, kot so elektrika, plin, voda in detergenti, vključno s prejšnjimi cikli kuhanja, do enega leta prej. VCS sistem za čiščenje pare pa je avtomatski pralni sistem, ki zahvaljujoč inovativnemu sistemu za uparjanje z novo formuliranim detergentom omogoča bistveno manjšo porabo. * v primerjavi s prejšnjim modelom

Integrirano - popoln in integriran sistem za organizacijo dela v kuhinji, ki vedno zagotavlja maksimalno kakovost, fleksibilnost in hitrost servisiranja. Kakovost zagotavljajo ekskluzivne funkcije, opremljene v Naboo 5. 0. Z Neo24hours je maksimalna fleksibilnost zagotovljena pri temperaturah od -40°C do +85°C. In končno, maksimalno "vse v eni hitrosti Oracle" naredi kuhinjski triatlon ekskluziven in enostaven za uporabo sistem z enakim uporabniškim vmesnikom za vse tri modele.

Čvrst - komponenta z dolgo življenjsko dobo LLC enostavno vzdrževanje. Rezultat inovativne sodelovalne tehnologije je uporaba novih komponent z dolgo življenjsko dobo LLC*. V fazi načrtovanja je bilo veliko pozornosti namenjene tudi enostavni namestitvi in vzdrževanju, program Easy Maintenance Access (EMA) pa skrajša čas servisnega posredovanja. * Interno odobreni protokol Lainox

Močan - edinstvena in ekskluzivna funkcija! Naboo 5. 0 z do 20% več moči nadzoruje temperaturo predgrevanja do 320 ° C. Zagotavlja popolno polno obremenitev s še hitrejšim časom kuhanja. Močnejša pa ne pomeni večje porabe energije. Po zaslugi novih sistemov oskrbe z energijo Naboo 5. 0 omogoča do 16 % manjše prihranke v primerjavi s prejšnjimi modeli. * v primerjavi s prejšnjim modelom

Fleksibilnost - v kuhinji je zdaj še pomembnejša. S funkcijo MULTILEVEL PLUS, ki je na voljo v Nabooju, vaša kuhinja postane "izjemno prilagodljiva•. Prav tako lahko konfigurirate svoj nadzorni zaslon, tako kot pametni telefon, da spremenite in prilagodite recepte Lainox ICS ali ustvarite nove po vaših željah.

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.