Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ROBOT COOK

ROBOT COOK

ROBOT COOK

Robot Coupe

Proizvajalec: Robot Coupe

Robot Cook je edinstven aparat. Z enima aparatom lahko sekljate, meljete, gnetete, mešate, emulgirate IN KUHATE. Robot Cook vam ponuja, da v enem aparatu pripravite hrano in jo nato tudi skuhate ali obratno. Skuhajte vsebino, ki ste jo pred tem nasekljali in to do stopinje natančno. Na tak način boste hitro in preprosto lahko denimo pripravili bešamel omako. S pomočjo funkcije kuhanja stopite maslo, nato pa ob pomoči vrtljivega noža dodajate moko, mleko in začimbe. Ves čas kuhanja bo aparat tudi mešal omako in kuhal do stopinje natančno. V pomoč vam bo njegova preprosta uporaba ter priloženi recepti in ideje.

Nastavljiva hitrost:

- nastavljiva hitrost od 100 do 3500 obratov na minuto
- visoka hitrost pri Pulse/Turbo funkciji  4500 obratov na minuto
- R-Mix funkcija, vrtenje v obratni smeri od -100 do -500 obratov na minuto
- periodična hitrost: med kuhanjem: počasno vrtenje noža vsake 2 sekundi

Več informacij

Zaloga: na voljo

kapaciteta 3,7 litra
hitrost nastavljiva, glej tekst zgoraj
dimenzija (šxgxv) 226x338x522 mm
moč kuhalnika 1200 W
moč motorja 1000 W

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.