Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

SALAMANDER PRO 1/2G

SALAMANDER PRO 1/2G

SALAMANDER PRO 1/2G

Sirman

Proizvajalec: Sirman

Profesionalni salamander s posebni patentiranim grelcem, ki se segreje na željeno temperaturo v le 8 sekundah in porabi do 79 % manj energije kot običajni salamandri, je primeren za vse vrste kuhinj. Zaradi gladkega stekla, ki je nameščen preko grelca, se toplota enakomerno porazdeli in vam hkrati obmogoča enostavno čiščenje. Reže spodaj so izdelane iz kroma in so enostavne za odstranitev. Izbirate lahko med celotnim ali delnim priklopom grelcev. Ročno nastavite čas delovanja, ob koncu pa vas aparat obvesti z zvočnim signalom. Zgornji del nastavljiv po višini. Vključno z elementom za pritrditev na steno. 

Zaloga: na voljo

Vrsta: električen
Dimenzije (šxvxg): 400x510x545 mm
Napetost: 230 V V
Električna moč: 1700 W W
Dimenzija grelne površine: 385x350 mm

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.