Orved že od leta 1984 širi kulturo vakuumiranja in kuhanja pod vakuumom po vsem svetu.
To počne z najsodobnejšimi idejami, ki se prenašajo v vedno širši nabor izdelkov, namenjenih vakuumiranju, konzerviranju, predelavi hrane in kuhanju pod vakuumom.
Svoje stroje za vakuumiranje so spremenili v sofisticirana orodja za predelavo hrane, s katerimi lahko izboljšate načine in čas priprave hrane.
Vsi stroji združujejo patentirano tehnologijo z elegantnim in inovativnim dizajnom, največjo prednost pa vsekakor doprinese sodelovanje inženirjev in kuharjev, ki delajo drug ob drugem in tako razvijajo visoko funkcionalne in estetsko privlačne rešitve.
Filozofija Orveda je zagotoviti dragocenega zaveznika v restavracijah, cateringu, hotelih, supermarketih, slaščičarskih in sladolednih laboratorijih, itd., tako za vsakodnevna opravila kot za naprednejše in občutljivejše procese, kot je recimo vakuumsko zapiranje tekočin, mariniranje, vakkumiranje sladoleda in mehkih slaščičarskih krem...
Ključne besede, ki jih odlikujejo pri ustvarjanju in razvoju te nove tehnologije so preprostost, kakovost, nove priložnosti in varovanje okolja. Dobro ohranjanje hrane povzroči manj odpadkov.
Orved je vaša rešitev za predelavo živil!
Priprava » Priprava mesa » Naprave za vakuumiranje