Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NAPRAVA ZA VAKUUMIRANJE Cuissone 41

NAPRAVA ZA VAKUUMIRANJE Cuissone 41
 

NAPRAVA ZA VAKUUMIRANJE Cuissone 41

Orved

Proizvajalec: Orved

Več informacij

Zaloga: na voljo

Iz nerjavečega jekla, opremljen s patentirano vertikalno komoro za enostavno pakiranje tekočih izdelkov. Zanj je značilna inovativna tehnologija Chef Programs za popoln vakuum vseh živilskih in neživilskih izdelkov.
Cuisson je najobsežnejša linija strojev za predelavo hrane "vse v enem", ki so trenutno na trgu vakuumskega pakiranja, edina resnično "popolnoma neobvezna"; zasnovan za najzahtevnejše kuharje

VERTIKALNA VAKUUMSKA KOMORA
Vakuumska komora iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, za katero so značilni zaobljeni vogali in konstantna debelina za enostavno čiščenje in odpornost skozi čas. Dodatna navpična komora olajša pakiranje vakuumskih vrečk s tekočimi izdelki. .
VAKUUMIRAJE S PLINOM
Zahvaljujoč plinu za vakumiranj je mogoče tudi najbolj občutljive in mehke izdelke enostavno vakuumsko pakirati. Plin bo preprečil kakršne koli poškodbe ali zlom izdelka, kar zagotavlja vedno popoln vakuum.
DIGITALNA PLOŠČA
Zagotavlja napredno delovanje ter vedno natančne in enotne rezultate. Elektronski deli so zaščiteni pred vlago in umazanijo, kar zagotavlja enostavno čiščenje, zahvaljujoč notranjemu vodotesnemu ohišju v ognjevarnem materialu.

PROGRAMI:

- Meso - ustvarja različne intenzivnosti pritiska na meso, da se zmehča, ne da bi pri tem izgubilo težo ali kakovost.
- Osnove za pecivo- idealno za kreme in omake na osnovi mleka in jajc, ki se hitro spenijo. Omogoča pridobitev homogenega in sijočega izdelka.

- Infuzija - zajame arome zelišč in začimb, zmanjša oksidacijo izdelka in podaljša rok uporabnosti. Izmenjava vakuuma in premora izvleče intenzivno aromo brez spreminjanja eteričnih olj.

- Omake - zmanjšuje penjenje in iztekanje zelenjavnih in mesnih omak ter tekočih izdelkov iz vrečke

- Čiščenje školjk - zasnovan za čiščenje in odstranjevanje peska in notranjih ostankov školjk/rib ter jih tako popolno pripravi za kasnejše kuhanje.

- Sladoled - za vakuumiranje različnih sladolednih osnov: od sorbet osnov do zahtevnejših, ki vsebujejo suho sadje. Na voljo je 5 stopenj.
- Mariniranje - en kratek program je dovolj za rezultat, ki po tradicionalni metodi traja več kot 24 ur.
- Praški in začimbe - v vakuumski fazi preprečuje, da bi se praški ali začimbe dvignili in prišli iz vrečke.
- Pekovski izdelki
- Sveže testenine
- Ribe
- Piščanec
- Moka
- Pranje plina
- Trdne snovi in polnila
- Sladice
- Zelenjava
- Program za vakumiranje kozarcev

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.